Primera

Primera

035-6012955
Zuidpromenade 1
3768 EM SOEST

Openingstijden

Maandag
11.00 - 18.00
Dinsdag
9.00 - 18.00
Woensdag
9.00 - 18.00
Donderdag
9.00 - 18.00
Vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00

Over Primera

Op zoek naar het winnende Staatslot, of wilt u de Toto voorspelen, of heeft u zin in een leuk  tijdschrift? Primera is hiervoor de juiste winkel. Maar ook voor een goed boek of een ticket voor een concert of musical zit je bij Primera goed.

Primera Zuid is winnaar van de Zilveren Award van de beste winkel in wenskaarten van Nederland: Een ruim en overzichtelijk assortiment met telkens nieuwe collecties die worden gewaardeerd door onze klanten.

Primera heeft naast de leukste wenskaarten een assortiment van ruim 100 cadeaukaarten, ruim en overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast pakken we elke cadeaukaart gratis feestelijk in.

Primera is tevens het adres voor officiële  pasfoto’s. Onze ervaring en modernste apparatuur zijn het succes om binnen enkele minuten een geslaagde pasfoto te laten maken voor paspoort, rijbewijs, Visum, ID of een leuke pasfoto voor sociale media!

Primera Zuid heeft een XL assortiment aan tabakswaar, met name sigaren is Primera de specialist van Soest eo. Alle betere en exclusieve merken hebben wij in huis.

Heb je hem ook? De Primera Spaarspas,  sparen voor gratis Staatsloten en voor gratis wenskaarten, bij elke zeven wenskaarten ontvang je de eerst volgende gratis, sparen doe je automatisch met de spaarpas van Primera.

Je kunt hier ook terecht voor: Post.nl,  OV oplaadpunt, Stomerijservice en bel en internet tegoed.

Bent u de beheerder van deze pagina? Log dan in of vraag een wachtwoord aan!