Schoenmaker Soest-Zuid

Schoenmaker Soest-Zuid

035-6015252
Zuidpromenade 19
3768 EM Soest

Openingstijden

Dinsdag
09:00 tot 18:00
Woensdag
09:00 tot 18:00
Donderdag
09:00 tot 18:00
Vrijdag
09:00 tot 18:00
Zaterdag
09:00 tot 17:00

Over Schoenmaker Soest-Zuid

De medewerkers van Schoenmakerij Soest-Zuid staan voor u klaar om nieuwe hakken, zolen en onderwerken onder uw schoenen en laarzen te zetten. Ook innemen van laarzenschachten, nieuwe ritsen in laarzen en klein lederreparatiewerk. Er wordt voldaan aan alle kwaliteitseisen van het landelijke Schoenmakersgilde en daarom wordt de titel Meesterschoenmaker gevoerd. Door deze erkenning mag gebruikt gemaakt worden van de originele reparatiematerialen van onder andere de merken Van Bommel, Van Lier en Greve.

Naast het repareren van leer, verkoopt Schoenmakerij Soest-Zuid een groot assortiment onderhoudsmateriaal, zoals antiregen spuitbussen, heel veel verschillende kleuren schoencrèmes, lederverf, veters, borstels, schoenlepels en diverse soorten inlegzolen, waaronder de Bio Carat zool. De koning onder de leren steunzool met voetbed.

Cadeaus en hebbedingen zoals prachtige leren riemen in verschillende kleuren, portefeuilles, creditcardhouders en sleutelhangers.

Ook in huis: een uitgebreid assortiment sleutels om te dupliceren en naambordjes die in diverse uitvoeringen en materialen besteld kunnen worden.

Bent u de beheerder van deze pagina? Log dan in of vraag een wachtwoord aan!